#Gestart! Gaan jullie mee op reis?


Ja ik ben begonnen met bloggen! “Een begin maken is altijd moeilijk, maar je moet het gewoon doen, de rest komt vanzelf, ” zei een vriend. En nu is het dus zover: lees hier het eerste bericht. Al langere tijd speelde ik met idee om een blog te schrijven. Nu dat er een nieuwe andere fase in mijn leven is begonnen en ook een nieuw jaar is aangebroken is het het juiste moment om te starten.

Let today be the start of something new

‘Living at the seaside’ is de naam van mijn blog en de onderwerpen waarover ik zal bloggen: Over mijn leven in Zeeland, dicht aan het strand, nabij de zee. Over food uit de zee en van het land, over de elementen wind, water, aarde en lucht. Over de wijdse polders en de prachtige luchten. Ja, ook over het schrijven van blogs en boeken. Over dingen die me raken. Over leuke en fijne dingen die ik meemaak en beleef.
Seasides staat ook voor beweging en veranderingen. Het komen en gaan van water, eb en vloed. En zo is het ook in het leven veranderingen, beweging en stilstand . Omdat ik van mooie foto’s en afbeeldingen hou zal deze site dan ook veel plaatjes laten zien. Soms zijn het zelfgemaakte foto’s soms afbeeldingen van andere sites en natuurlijk mooie shoots van fotografen.

In over stel ik mezelf voor en lezen jullie ook over mijn hond Monty. Vanaf dit jaar 2020 ben ik veel minder gaan werken en heb ik daarom meer tijd voor mezelf en andere activiteiten. Schrijven van artikelen, redactie voeren en bloggen dus. Waarom bloggen? Om mijn passie te delen voor Zeeland, de Zeeuwse kusten en polders, de zee- en landproducten en te schrijven over ontmoetingen met interessante mensen, die mijn leven verrijken.
Ik zie het als een prachtige reis langs de seasides waarvoor ik jullie als lezers uitnodig om mee te gaan en jullie ervaringen en belevenissen ook te delen.

Make it simple
Make it memorable
Make it inviting to look at
Make it fun to read

Leo Burnett

Gaan jullie mee? Ik ben benieuwd naar jullie reacties.


2 reacties op “#Gestart! Gaan jullie mee op reis?”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: