Blog

Zoveel om te beleven, zoveel om van te genieten, zoveel moois om te bewonderen

Uitgelicht bericht

Mist

Het is mistig buiten. Schepen op de Westerschelde zijn weer aan het ‘blazen’: een lange stoot geeft het signaal ‘attentie’. de misthoorn, krijsende meeuwen, overvliegende kwakende ganzen en natuurlijk het ruisen van de branding, allemaal geluiden die bij de Zeeuwse kust horen.
Hoor je de mistsignalen dan weet je het zonder naar buiten te kijken: het is mistig daar buiten in de monding van de Westerschelde.

Nieuwste berichten

Bankjes met Zeezicht

In ‘Bankjes met zeezicht’ lees je de verhalen over de 19 Bankjes van Breskens en de Bank van Huib Janse In Wolphaartsdijk. Ook zijn er mooie foto’s van andere bankjes meer uitzicht, twee passende gedichten en leuke zit-tips.

Mist

Een blog over de mist aan de kust. Met veel mooie foto’s, interessante weetjes over mist, een passend gedicht en een leuke passage uit Huckleberry Finn. En een luistertip voor andere geluiden van Zeeland.

Herfst aan de kust

Kom je ook genieten van de kust? In ‘Herfst aan de kust’ vind je 5 redenen om nu te genieten van de seasides in het najaar. Met mooie foto’s, een passend gedicht en quotes om in de herfstsfeer te komen. En een lekker recept met Herfstmosselen.

Achter de dijk in het land van polders en kreken

Achter de dijk kijken. In dit blog een beeld wandeling door het historische Zeeuwsvlaamse polderlandschap met kronkelende dijken, weilanden en prachtige kreken. Aangevuld met polderweetjes, verhalen en gedichten

Laden…

Er is iets fout gegaan. Vernieuw de pagina en/of probeer het opnieuw.