Flessenpost


Flessenpost
Maart  

Weer aangespoeld: de flessenpost van deze maand. Goed gevuld met foto’s, blogs, moois van de kust, gedichten en quotes. 
We starten met de laatste blogpost Aan zee, zetten de Zeelandbrug nog eens in de schijnwerpers, varen met de veerboot van Breskens naar Vlissingen Heen en weer. In Moois van de zee vinden jullie de boekentip Zeeland in beeld en poëzie. Natuurlijk trakteren we jullie ook weer op mooie foto’s In de Branding

Met een zilte groet 
Sabine Verburg 


Always find time for the things that make you feel happy to be alive

BLOG

Aan zee

Een blog met mooie foto’s gemaakt aan de vloedlijn aan de Zeeuwse kust. En prachtige beelden op boulevard, aan de haven, op de dijk en strekdam. Vissersvrouw, mosselvisser, sluiswachter en loods kijkend over de zee.

Vergezichten

Vergezichten, eindeloos uitzicht op de horizon. Een blogje over de weidse leegte en stilte aan de kust. Voor mij zijn de maanden januari en februari misschien wel favoriet wat het uitzicht betreft. In deze post mooie foto’s van de unieke schoonheid van de lege kust.

Van dichtbij

In dit blog hebben we aan de waterkant gespot voor mooie details. Het raam van de vuurtoren, trossen, kettingen, paalhoofden, mossels en nog meer van de seaside, allemaal liefdevol op de plaat vastgelegd . Dus bekijk het eens van dichtbij.

Life is better at the seaside

Een kleine blogpost tussendoor … Omdat het weer zo mooi is, de stranden zo leeg, de kleuren zo helder, de vergezichten zo weids en de lucht en zee zo mooi blauw zijn, Genieten van de kust tijdens een wandeling over de duinen en langs het strand. en dan besef je dat het leven toch echt…

Laden…

Er is iets fout gegaan. Vernieuw de pagina en/of probeer het opnieuw.

Flessenpost nieuws en moois van de seasides in je inbox