Flessenpost


SEASIDES’ Januari Flessenpost 

Hier is hij dan de eerste flessenpost van 2022. Gelijk weer goed gevuld met drie Seasidesblogs, een nieuw zeeverhaal, een Flessenpostgedicht en natuurlijk veel mooie foto’s. 
We maken ‘Een frisse start’ met de nieuwste blog met daarin een lijstje van mijn blijmakers voor dit jaar en ook een korte terugblik op het moois van vorig jaar.  
In de rubriek ‘Kunst aan zee’ kun je kennismaken met prachtige kleurrijke olieschilderijen. Mooi passend daarbij vond ik de blog ‘Colours of the sea’. Leuk om nog eens te lezen. Dat geldt zeker ook voor de blog ‘Windseekers’ over tallships.  Veel leesplezier


Always find time for the things that make you feel happy to be alive

Alle blogposts

Een frisse start

Met frisse zin en inspiratie navigeert Seasidesblog het nieuwe jaar in. De eerste blogpost van dit jaar met een vooruitblik op de blijmakers en een korte terugblik op het afgelopen jaar . Het vervolg van de blogreis over het moois van de Zeeuwse kust.

Winterdagen

Winter is coming. In dit blog weetjes over winter en kou, winterse tradities, advies tegen een winterdip, een boekentip en mooie beelden van winterdagen aan zee. En antwoorden op de vragen: Hoe groot is die kans voor een echte witte winter aan zee? Hoe zit het dan met de minder fraaie kanten van de winter? En wat is winteren eigenlijk?

Bankjes met Zeezicht

In ‘Bankjes met zeezicht’ lees je de verhalen over de 19 Bankjes van Breskens en de Bank van Huib Janse In Wolphaartsdijk. Ook zijn er mooie foto’s van andere bankjes meer uitzicht, twee passende gedichten en leuke zit-tips.

Mist

Een blog over de mist aan de kust. Met veel mooie foto’s, interessante weetjes over mist, een passend gedicht en een leuke passage uit Huckleberry Finn. En een luistertip voor andere geluiden van Zeeland.

Laden…

Er is iets fout gegaan. Vernieuw de pagina en/of probeer het opnieuw.

Flessenpost nieuws en moois van de seasides in je inbox