Flessenpost

SEASIDES’ November Flessenpost 

Hallo Seasides liefhebbers,

November is al weer over de helft. En de herfst laat nu toch echt zijn andere kant zien. Regen, harde wind en vanaf deze week koudere temperaturen.  Maar ook met het gure weer is de kust mooi, of wat vinden jullie? 
Het is weer een goed gevulde flessenpost geworden. Met Seasidesblogs, boeiende zeeverhalen, een mooi gedicht en natuurlijk veel foto’s.
De kust zou de kust niet zijn zonder meeuwen. In de nieuwste blogpost ‘Hier aan de kust, Meeuwen’ maak je kennis met een van de bekendste kustbewoners. Met interessante weetjes en mooie sfeerfoto’s en een boekentip. Net als de meeuwen horen de vuurtorens  bij de  seaside. Drie boeiende zeeverhalen over vuurtorens en hun wachters lezen jullie in ‘Boekentips’ .
De paalhoofden aan de Zeeuwse kust worden ook wachters van de kust genoemd. In Fotomomenten om te herinneren de (eerdere) blogpost ‘Wachters van de kust‘ over dit unieke Zeeuwse erfgoed. 
Daar past het gedicht ‘Zwarte hoofden’ heel goed bij. 
Ook Fotograaf en ‘houtkunstenaar’ Rudi Wijnacker heeft iets met  paalhoofden. In ‘Teruglezen’ lees je nog een keer over hem en zijn ‘Strandart’.  

We sluiten af met de vaste rubriek In de Branding met mooie fotomomenten op en aan zee.
Verder wens ik jullie nog een goede tweede helft van november en natuurlijk
veel leesplezier


Always find time for the things that make you feel happy to be alive

Alle blogposts

Hier aan de kust: Meeuwen

Maak in dit blog kennis met een van de bekendste kustbewoners: de meeuw. Meeuwen zijn slim, sociaal, brutaal en typisch voor strand, zee en visserij. Een blog met leuke weetjes, een boekentip en prachtige foto’s van deze bij de seasides vogels.

Avondstemming

Wauw wat zijn de avonden aan zee toch mooi. Het zijn niet alleen mijn favoriete momenten maar ook voor vele (hobby) fotografen, de avonden aan zee. Een spectaculair ondergaande zon, de roze maan tegen een lichtblauwe hemel, fel of juist ingetogen gekleurde luchten en een bijzonder mooi licht. Ik hou van de haast betoverende avondstemming. 


Zomerduik

Een blog over het zwemmen n zee, seizoensplezier, Wat doet zwemmen met je en een boekentip voor zwemvreugde.

Laden…

Er is iets fout gegaan. Vernieuw de pagina en/of probeer het opnieuw.

Flessenpost nieuws en moois van de seasides in je inbox