Flessenpost

Uitgelicht

Seasides’ Flessenpost Juli


Hallo zomer 
Met de vakantie in zicht, is de vraag ‘Should I stay or should I go ‘ voor wat betreft een verblijf aan de kust gemakkelijk beantwoord. Life is better at the seaside en maakt je gelukkig  is bewezen uit wetenschappelijk onderzoek. Dus zandlopers … het strand roept. 
Dat geluksgevoel krijg je vast en zeker ook met de tips en de Tour de Zélande in de laatste blog ‘Zomer aan zee’.  En voor wie de prachtige Zeeuwse kust op de plaat wil vastleggen en nog tips nodig heeft is er een leuke workshop van landschapsfotograaf Thom Brouwer.
Voor de culinaire liefhebbers is er ‘zilt’ nieuws van Mooi Gin, Oyester Hard Seltzer en zetten we de zomeroesters compleet met een heerlijk Zeeuws recept in de spotlights. Blijf je thuis en wil je lekker barbecuen dan is de visbox van Vis van Chris een aanrader. 
Een andere zomerse blijmaker is Muziek in de zeilen het muzikale project van de tjalk Vrijbuiter. 
En om af te sluiten duiken we in teruglezen er nog eens helemaal onder in ‘Neem een duik ‘ een eerdere blog over zwemmen in zee. 

Always find time for the things that make you feel happy to be alive

Alle blogposts

Zeeuwse luchten

Zeeland is uniek met zijn vergezichten met mooie wolkenluchten. Een blog over de schoonheid van Zeeuwse luchten, prachtig vastgelegd door Zeeuwse fotografen.met passende gedichten, en quotes. Een uitnodiging om eens naar boven te kijken.

Zomer aan zee

Wist je dat verblijf aan het strand gelukkig maakt? Blijkt uit tal van onderzoeken. De zomer is hét seizoen om met volle teugen van het leven taan de kust te genieten. Kun je nog wat inspiratie en praktische tips gebruiken om straks elke zomerdag te plukken? In deze blogpost ideeën voor zomerse, relax, sportieve en culinaire uitjes, een Tour de Zelande en tips voor wat je mee kunt nemen naar zee.

Zeeland op z’n mooist : vanaf het water

Zeeland zien zoals je het moet zien, vanaf het water. Zeeland op z’n mooist.
Seasidesblog zeilde deze week mee op de Noordzee en Westerschelde. In deze blogpost een terugblik op een mooie dag op de Bin-d’r-Biena.
Genieten van de zee en de zon, kijken naar de voorbijvarende zeescheepvaart, met wat geluk zeehonden spotten, lekker luieren en een beetje aan de slag als ‘matroos’.

Seasides’ 6 favoriete Zomerboeken

De zomer is begonnen. Tijd voor de Seasides’ zomerboekenkeuze, om in je strandstoel, hangmat of lekker lui op je handdoek in het zand weg te dromen met een mooi boek. En ben je de vakantie al aan het plannen? Je neemt natuurlijk het liefst een koffer vol boeken mee…. en een selectie maken is dan dé uitdaging voor de boekenwurmen.
In dit blog een beetje hulp voor de juiste keuze: vijf favoriete boeken over de zee, liefde en ingrijpende gebeurtenissen. Spannende boeken, romantisch en aangrijpend, allemaal om mee te nemen of thuis te lezen. En voor de liefhebbers van de Noordzeekust als extra een prachtige roodtrip gids. Met leuke adressen, tips en mooie foto’s. Kun je de zomer heerlijk op pad gaan.

Laden…

Er is iets fout gegaan. Vernieuw de pagina en/of probeer het opnieuw.

Nieuwe berichten en andere flessenpost in je inbox