Over

Welkom bij mijn blog! Leuk om jullie te ontmoeten

Ik ben Sabine Verburg, van Seasidesblog Ik woon aan de Zeeuwse kust en deel mijn grote passie voor de zee, strand en polders in mijn blog over het leven aan zee. Ik ben gepensioneerd, fit en vol ideeën.
Voor mijn pensioen was ik als consultant, projectleider en interim manager werkzaam vanuit mijn eigen bedrijf Verburg Advies.

Monty Sinds 3 jaar is hij bij ons thuis: Monty, onze lieve kleine ondeugende hond. Hij komt van oorsprong uit een asiel in Portugal. We hebben hem geadopteerd en naar Zeeland gehaald.
Monty is genoemd naar Monty Python, de Engelse serie uit de jaren 60 /70 met de silly walks en komische scenes. …duidelijk waarom deze naam? Natuurlijk omdat hij af en toe echt gek kan doen, crazy sprongetjes maakt en gewoon grappig is.
Monty houdt net als ik van het strand, de zee en de duinen (vooral vanwege de konijnen).

Waarover ik blog? Over mijn leven in Zeeland, dicht aan het strand, nabij de zee. Over dingen die me raken. Over leuke ontmoetingen en momenten, over eten&drinken, mijn favoriete plekken, restaurants en boeken.
Zoals ‘Seasides’ meerdere ‘kanten’ behelst zijn er natuurlijk ook veel raakvlakken met actuele thema’s en vragen die ik vanuit mijn persoonlijke visie bekijk. Ik probeer mijn posts zo leuk mogelijk te maken voor jullie als lezers.

Mijn tips zijn tips (!) en natuurlijk is er altijd de uitnodiging om te reageren.

Ik publiceer geen advertorials ofwel betaalde posts. Uiteraard vermeld ik andere bloggers, bedrijven of organisaties wel daar waar nodig met een link voor meer informatie of achtergronden bij een artikel.

Tekst en beeld van Living at the seaside: de teksten op deze site en in mijn blogs zijn van mijn hand en daar waar nodig/gewenst ook voorzien van links naar meer achtergronden.
Veel foto’s zijn door mij zelf gemaakt of door mij bekende fotografen, deze vermeld ik altijd. Daarnaast maak ik ook gebruik van een aantal websites met rechtenvrij foto/beeldmateriaal zoals pixabay en de beeldbank van de Provincie Zeeland.

Meer lezen ?

Voel je zeker ook vrij om een reactie achter te laten, een vraag te stellen of feedback te geven. Ook ben ik op de sociale media te vinden via Instagram Facebook en LinkedIn

VOLG MIJN BLOG VIA E-MAIL EN ONTVANG DE SEASIDES FLESSENPOST

Verwerken…
Gelukt! Je staat op de lijst.