Over

Welkom bij mijn blog! Leuk om jullie te ontmoeten !

Mijzelf : Ik ben Sabine Verburg , blogger, ondernemer, liefhebber van Zeeland, enthousiast over zee, strand en polders, ik hou van de Zeeuwse luchten en ben fan van de producten uit zee en van het land.


Vanaf januari 2020 is een nieuwe fase in mijn leven begonnen. Er is meer tijd voor mezelf en mijn privé-leven.
De afgelopen jaren was ik als consultant, projectleider en interim manager werkzaam vanuit mijn eigen bedrijf Verburg Advies .
Tot en met december 2019 was ik ook directeur van de Ondernemerscooperatie Zeker Zeeuws , een cooperatie van Zeeuwse ondernemers met erkende streekproducten. Nu hou ik me als voorzitter van deze cooperatie samen met mijn collega- bestuursleden bezig met beleid, financiën, sales en algemene marketing. Voor de cooperatie schreef ik al blogs, nieuwsbrieven en teksten voor de website. Ook was ik betrokken bij de totstandkoming van verschillende (kook)boeken over Zeeland en de Zeeuwse producten.

monty the dog in te sea

Monty Sinds 2 jaar is hij bij ons thuis: Monty, onze lieve kleine ondeugende hond. Hij komt van oorsprong uit een asiel in Portugal. We hebben hem geadopteerd en naar Zeeland gehaald.
Monty heet naar Monty Python, de Engelse serie uit de jaren 60 /70 van de vorige eeuw ..met de silly walks en gekke scenes. …duidelijk waarom deze naam? Natuurlijk omdat hij af en toe echt gek kan doen, crazy sprongetjes maakt en gewoon grappig is. Monty zal in mijn blogs vast en zeker ook een plek krijgen.

Meer: Waarover ga ik bloggen? Over mijn leven in Zeeland, dicht aan het strand, nabij de zee. Over dingen die me raken. Over leuke ontmoetingen en momenten, over eten&drinken, mijn favoriete plekken, restaurants en boeken.
Zoals ‘Seasides’ meerdere ‘kanten’ behelst zijn er natuurlijk ook veel raakvlakken met actuele thema’s en vragen die ik vanuit mijn persoonlijke visie bekijk. Ik probeer mijn posts zo leuk mogelijk te maken voor jullie als lezers.

Mijn tips zijn tips (!) en natuurlijk is er altijd de uitnodiging om te reageren.

Er staan geen icoontjes of weinig links bij mijn blogs? Dat klopt en betekent dat ik geen advertorials ofwel betaalde posts publiceer. Ik vermeld andere bloggers, bedrijven of organisaties wel daar waar nodig met link voor meer informatie of achtergronden bij een artikel.

Living at the seaside: de teksten op de site zijn van mijn hand en daar waar nodig/gewenst ook voorzien van links naar meer achtergronden. Veel foto’s zijn door mij zelf gemaakt of door bekende fotografen. Daarnaast maak ik gebruik van een aantal websites met gratis foto/beeldmateriaal zoals pixabay, pexels, shutterstock foodiesfeed unsplash en Laat Zeeland Zien, de beeldbank van de Provincie Zeeland.

Mijn richtingsgevoel zegt dat het alle kanten op kan .

Loesje

Vertrek is het
beginpunt van mooie ideeën.

Loesje

Alles verandert voortdurend en dat zal altijd zo blijven

Loesje


Leuk dat jullie mijn blog bezoeken. Meer weten?