Over

Welkom bij mijn blog! Leuk om jullie te ontmoeten

Ik ben Sabine Verburg , blogger, liefhebber van Zeeland, zee, strand, duinen en polders. Ik hou van de Zeeuwse luchten , de weidse vergezichten en fantastische kleuren. En ben fan van de lekkere producten uit zee en van het land.

Vanaf januari 2020 is een nieuwe fase in mijn leven begonnen. Er is meer tijd voor mezelf en mijn privé-leven.
De afgelopen jaren was ik als consultant, projectleider en interim manager werkzaam vanuit mijn eigen bedrijf Verburg Advies .
Nu ben ik (als vrijwilliger) voorzitter van de Ondernemerscooperatie Zeker Zeeuws , een cooperatie van Zeeuwse ondernemers met erkende streekproducten. Voor de cooperatie schreef ik al blogs, nieuwsbrieven en teksten voor de website.
Ook was ik betrokken bij de totstandkoming van verschillende (kook)boeken over Zeeland en de Zeeuwse producten.

Monty Sinds 2,5 jaar is hij bij ons thuis: Monty, onze lieve kleine ondeugende hond. Hij komt van oorsprong uit een asiel in Portugal. We hebben hem geadopteerd en naar Zeeland gehaald.
Monty is genoemd naar Monty Python, de Engelse serie uit de jaren 60 /70 van de vorige eeuw ..met de silly walks en komische scenes. …duidelijk waarom deze naam? Natuurlijk omdat hij af en toe echt gek kan doen, crazy sprongetjes maakt en gewoon grappig is. Monty zal in mijn blogs vast en zeker ook een plek krijgen.

Waarover i k blog? Over mijn leven in Zeeland, dicht aan het strand, nabij de zee. Over dingen die me raken. Over leuke ontmoetingen en momenten, over eten&drinken, mijn favoriete plekken, restaurants en boeken.
Zoals ‘Seasides’ meerdere ‘kanten’ behelst zijn er natuurlijk ook veel raakvlakken met actuele thema’s en vragen die ik vanuit mijn persoonlijke visie bekijk. Ik probeer mijn posts zo leuk mogelijk te maken voor jullie als lezers.

Mijn tips zijn tips (!) en natuurlijk is er altijd de uitnodiging om te reageren.

Er staan geen icoontjes of weinig links bij mijn blogs? Dat klopt en betekent dat ik geen advertorials ofwel betaalde posts publiceer. Ik vermeld uiteraard andere bloggers, bedrijven of organisaties wel daar waar nodig met een link voor meer informatie of achtergronden bij een artikel.

Tekst en beeld van Living at the seaside: de teksten op deze site en in mijn blogs zijn van mijn hand en daar waar nodig/gewenst ook voorzien van links naar meer achtergronden.
Veel foto’s zijn door mij zelf gemaakt of door mij bekende fotografen, deze vermeld ik altijd. Daarnaast maak ik ook gebruik van een aantal websites met rechtenvrij foto/beeldmateriaal zoals pixabay, pexels, shutterstock foodiesfeed unsplash en Laat Zeeland Zien, de beeldbank van de Provincie Zeeland.

Mijn richtingsgevoel zegt dat het alle kanten op kan .

Loesje

Vertrek is het
beginpunt van mooie ideeën.

Loesje

Alles verandert voortdurend en dat zal altijd zo blijven

Loesje

Leuk dat jullie mijn blog bezoeken. Meer lezen ?
Voel je zeker ook vrij om een reactie achter te laten, een vraag te stellen of feedback te geven. Ook ben ik op de sociale media te vinden via Instagram Facebook en LinkedIn

VOLG MIJN BLOG VIA E-MAIL EN ONTVANG DE SEASIDES FLESSENPOST

Bezig met verwerken …
Gelukt! Je staat op de lijst.